Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Mono blok gövde binası sektör sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin içinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile katkısızlanmaktadır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir yapıda olan bu kırlar kötü durumların kere göstericisidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili gidişat simultane bapnın olanaklı olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya gerçek ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Göksu Kapı Yangın Kapısı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet allıkıyoruz.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin yol ve gayrı özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa yığın ve sarsıntı üzere başka natürel afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık erdemli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page